Magatzem Santa Perpètua de Mogoda

 

Situada a 10 quilòmetres al Nord-est de la Nau de Barberà, aquesta instal·lació que funciona des del segon trimestre del 2019 té una capacitat de 4.000 palets a prestatgeries en els seus 5.000 m2. Una nau multiclient i multifuncional, dedicada en la seva totalitat a Mercaderies Generals i matèria primera per a la indústria alimentària, com ara sacs de paper, envasos de plàstic i vidre i producte per a la indústria alimentària animal (FEED). L'emmagatzematge compta amb un sistema de seguretat PCI amb aspersors, exutors, divisions i portes RFI automàtiques.

Una àmplia part de la instal·lació està preparada per a la gestió de cross-docking i de totes les operacions del trànsit que realitzem pels nostres clients, com la preparació de rutes locals, nacionals i exportacions, així com les gestions de recollides i les arribades de les importacions.

 

A l'exterior, en una zona delimitada, s'han ubicat un grup de neveres tipus reefers, de 40’, 20’ i 10’, per donar cobertura a les necessitats d'alguns clients per a materials que necessiten estar sempre a temperatures específiques, entre els -25º i els +30º.

A més, hem instal·lat neveres aptes i legalitzades APQ10 amb una capacitat de 18 palets o 18 IBC's amb producte perillós (APQ) a temperatures entre +8ºC fins a +20ºC.

 

El nostre equip de 8 persones esta encarregat de gestionar comandes (responsable magatzem, operaris de magatzem) i expedicions (departament de trànsit) per complir amb els terminis que els clients tenen, realitzant-se operacions d'entrada, preparació de comandes, sortida de mercaderies i operacions de cross-docking.

 

    Feu clic aquí sota per veure un timelapse de la construcció de l'interior!       

    Santa Perpètua de Mogoda timelapse

 

    I aquí per veure el treball diari a Santa Perpètua!

    Santa Perpètua de Mogoda magatzem