Història

 

Les bases de l'actual Grup De Rijke es van establir el 1945. Aquell any, el nostre fundador, el Sr. Cees de Rijke, va comprar el primer camió de l'exèrcit estatunidenc. Al principi, les activitats es centraven principalment en el transport de llet i ramat. La principal zona d'operacions durant aquest primers anys era la regió al voltant de Spijkenisse i Rotterdam. Juntament amb l'augment del material mòbil i la contractació de més personal, l'àrea d'operacions es va expandir a un cercle més ampli i els primers transports cap a destinacions a l'estranger van seguir poc després.

 

De Rijke va gaudir d'un creixement constant i el 1950 l'empresa ja operava 15 camions. En els anys següents, la zona del port de Rotterdam va experimentar un fort creixement i la indústria química en particular va començar a formar l'activitat principal a la regió. De Rijke va detectar les oportunitats i va decidir centrar-se en les operacions logístiques per a la indústria química.

La construcció i adquisició de diverses filials al Benelux i a França durant els anys 70 i 80 va constituir la base del creixement continu.

En els anys 90, va ser clau una major expansió de les activitats a Europa, i es van fundar filials, especialment en diversos països d'Europa occidental.

 

El 1996 es va establir De Rijke Transportes & Logistica España SL, a Tarragona (Espanya).

Des de llavors va créixer i canviar de lloc diverses vegades fins al 2010, quan es va establir a la nau actual de Barberà del Vallès. El 2019 es va adquirir la nau de St Perpetua de Mogoda.

Operant des de la seva oficina principal a Spijkenisse, De Rijke segueix sent una empresa familiar autònoma.  L'empresa ha passat de ser un transportista a un proveïdor de serveis logístics complet, amb una xarxa completa de fluxos de trànsit i filials arreu d'Europa. En resum: Una empresa de logística paneuropea amb una reputació mundial!

 

A continuació, vegeu la nostra revista De Rijke Group realitzada en honor al nostre 75è aniversari, amb tota la informació sobre la història de l'empresa!

 

 

Descarregar revista