Supply Chain Solutions

 

Som part de la unitat de negoci De Rijke Logistics que ofereix solucions per gestionar les cadenes de subministrament dels nostres clients, alleujant-los de qualsevol preocupació sobre la seva cadena de logística. Oferim solucions en cadena, especialment per a clients actius en la (petro)química i alimentària.

 

La gamma de les nostres operacions és àmplia a causa de la cooperació amb les altres unitats comercials de De Rijke, la qual cosa produeix els següents beneficis:

• l'experiència, professionalitat i formació contínua dels nostres empleats

• els nostres sistemes informàtics

• la nostra àmplia xarxa de socis o partners

• les nostres solucions innovadores i personalitzades

 

Per a aquells clients que des d'una perspectiva estratègica optin per associar-se amb De Rijke, oferim una àmplia gamma de serveis logístics:

• solucions de transport multimodal (terrestre/marítim/aeri/ferroviari)

• emmagatzematge i logística de valor afegit com l'envasament: ompliment/embossat/etiquetatge, etc.

• tràmits duaners

• gestió de documentació i fluxos d'informació

 

L'enfocament en l'optimització del servei i els costos és clau. Per aconseguir-ho, redefinim i transformem la logística, entre d'altres coses. Operem sobre la base de l'excel·lència operativa, desplegant sistemes intel·ligents de gestió de processos de negoci per poder monitoritzar el procés i optimitzar-lo mitjançant Key Performance Indicators. Aixi ajudem els nostres clients a millorar la seva competitivitat essencial en l'àmbit de la logística.

Fem ús d'una extensa xarxa de partners. Això sempre ens dóna la possibilitat de seleccionar la millor combinació pels nostres clients; un equilibri òptim entre servei i costos mitjançant la implementació del millor maquinari de De Rijke Group i la selecció dels socis logístics més adequats de la nostra xarxa.

Aquest enfocament genera valor afegit pels nostres clients i integració en els processos dels nostres clients i socis logístics.

 

Vol poser-se en contacte amb un dels nostres assessors?

Els nostres empleats estaran encantats d'ajudar-li.

 

*
*
*
*