Transport

 

La nostra unitat de negoci de transport consisteix en el transport nacional i internacional de mercaderies per carretera FTL / LTL i agrupaments tant per a transport general, APQ, com refrigerat. Distribució local amb camions petits equipats amb plataforma. Transport de contenidors, transport a granel i projectes especials. Transport de manera diària, entre plantes de producció i els nostres magatzems viceversa, amb entregues de matèria primera i recollides de producte acabat per emmagatzemar i/o distribuir.

 

Actualment, tenim una flota pròpia, inclosos els subcontractistes fixos (que treballen amb els nostres colors), de 16 unitats de tracció, amb

remolcs de 13,60 m lona, 13,60 m caixa i 13,60 m frigorífic. Cisternes de 15 tones per a la distribució local de grànuls i cisternes de 24 t (monocuba i multicompartmentada) per a transports nacionals i internacionals de productes químics.

A més, a la zona de Catalunya operem per a la distribució local amb camions de 15 tones i camions petits amb plataforma per a operacions de càrrega i descàrrega en pobles i ciutats.

Tots els nostres camions són de la categoria EURO 5 o EURO 6, i, per tant, compleixen amb la normativa més alta per a la reducció d'emissions de NOx i CO2. Els motors dièsel utilitzen tecnologia ADBlue.

 

Descobreixi quin tipus de transport, o combinació de tipus de transport, s'adapta millor a les seves necessitats!

 

Vol poser-se en contacte amb un dels nostres assessors?

Els nostres empleats estaran encantats d'ajudar-li.

 

*
*
*
*